Sekretessvillkor

Integritetspolicy för dig som köper på Sexleksaker Outlet

=================

Uppdaterade villkor enligt GDPR

Uppgifter som tex personuppgifter eller annan uppgift eller del av handling som kunden lämnar till Eprix AB behandlas och lagras i digitalt format. Eprix AB ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas i enighet med gällande lagstiftning och EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR). Kundens uppgifter kommer att användas av Eprix AB för att möjliggöra och säkerställa fullgörande av Avtalet.

Personuppgiftsansvarig:

Eprix AB 556972-5327

Verkstadsgatan 2

252 27 Helsingborg

Kunduppgifter som lagras:
  • Namn
  • Adress
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Köphistorik
  • Personnummer
Få ett Registerutdrag:
Om du blir kund hos oss och ingår ett avtal har du full rätt att en gång per år kostnadsfritt begära ut ett registerutdrag. Ett registerutdrag visar och anger vilken information som finns sparad om dig hos oss. Du begär detta genom att skicka en undertecknad begäran till info@eprix.se. Om de uppgifter visar vara felaktiga så ändrar korrigerar vi dessa.


Avregistrering av dina uppgifter

Vill du avregistrera dina kunduppgifter skall du först göra en skriftlig och undertecknad begäran på att få dina kunduppgifter hos Eprix AB raderade, med förbehåll för sådana uppgifter som krävs för att Eprix AB skall kunna upprätthålla god redovisnings- och bokföringssed.


Personuppgifter som vi behöver

Om du ska handla på sexleksakeroutlet.se så behöver man lämna ifrån sig ett antal personuppgifter för att det ska vara möjligt att leverera din beställning. Nedan ser du vilka dessa personuppgifter är
• Namn
• Adress
• Epost adress
• Telefonnummer

Dessa uppgifter sparas tillsammans med information om vilka produkter du har köpt i sju (7) år från utgången av det räkenskapsår informationen avser, se bokföringslagen (bokföringslag 1999:1078), därefter raderas informationen.

Insamling av våra kunders personuppgifter på sexleksakeroutlet.se sker inom ramen för gällande lagstiftning och EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR). Nedan kan du se och läsa mer om hur vi samlar in vår information


Sexleksaker Outlet tar mycket allvarligt på sina förpliktelser gentemot kunderna när dessa köper sexleksaker på online. Detta gäller även hur vi hanterar de upplysningar du ger oss. SexleksakerOutlet förpliktigar sig till att följa gällande lagar och bestämmelser vad gäller sekretesspolicy. Denna policy beskriver hur SexleksakerOutlet behandlar alla personuppgifter som samlas in på denna hemsida.


1. Hur samlar vi in personuppgifter?
Det kostar ingenting att se sig omkring och läsa på vår hemsida. Vi ber dig bara att lämna din e-postadress vid följande tillfällen:
Om du köper något på sidan.
Om du kontaktar oss via mejl eller svarar på ett meddelande.
Om du vill att Sexleksaker Outlet ska skicka mejl om nyheter billiga sexleksaker och exklusiva erbjudanden till dig som vill ha.
Vi samlar bara in personuppgifter (såsom namn och adress) om du samtycker till det.
2. Hur kan vi använda informationen?
För att kunna hantera din beställning, måste vi få tillgång till vissa uppgifter, såsom kreditkortsupplysningar och faktureringsadress. Denna information används bara för att behandla din beställning och för din användning av webbplatsen.
Du bestämmer själv om du vill ge oss tillgång till fler personuppgifter. Vi samlar in personuppgifter för att kunna skicka nyhetsbrev till dig, nyheter och extraerbjudanden, för att besvara frågor eller svara på kommentarer från dig och för att du ska kunna registrera vissa funktioner på webbplatsen.
3. Ditt samtycke
Vi kommer att skicka nyhetsbrev till dig om du väljer denna funktion.
4. Hur gör jag för att få nyhetsbrev?
Du har alltid möjlighet att välja om du vill ha nyhetsbrev från oss.
5. Vem hanterar dina personuppgifter?
Sexleksaker Outlet administrerar och använder de personuppgifter du anger för att kunna besvara frågor från dig och förbättra och förfina vårt utbud av tjänster så att det passar dina behov.
Utöver detta kommer vi inte att lämna ut dina uppgifter till någon annan utan ditt samtycke, om inte lagen kräver det, eller när du vinner ett pris eller har bett om några konkreta upplysningar.
6. Användning av cookies
Sexleksaker Outlet använder så kallade cookies för att ge sina kunder bättre service och se vilka av webbutikens sidor och produkter kunden är mest intresserad av. Detta gör vi för att förbättra kundens upplevelse av webbutiken. En cookie är en samling av data, som en webbplats genom din webbläsare har på din dator och den kan hämtas fram vid ett senare tillfälle. Cookies kan bara läsas av den webbplats de kommer ifrån. Den viktigaste uppgiften för cookies är att identifiera användaren och anpassa hans/hennes vistelse på hemsidan. Cookies innehåller inga sådana upplysningar som telefonnummer, e-postadress eller andra kontaktupplysningar, som andra kan använda för att kontakta dig. En cookie är en passiv fil och kan inte sprida datavirus eller andra skadliga program. Du kan ange om du vill att datorn ska ta emot cookies eller ej i dina webbläsarinställningar.
7. Länkar till andra webbplatser
Vår hemsida kan innehålla länkar till andra webbplatser, som vi använder eller vill rekommendera. Vi tar inget ansvar för andra företags webbinnehåll eller deras sekretesspolicy. Om du besöker en annan webbplats, bör du bekanta dig med den aktuella webbplatsens sekretessregler och övriga regler som gäller där.
8. Är det något mer jag bör veta?
Utöver vad som nämnts ovan, lämnar Sexleksaker Outlet inga upplysningar till tredje man, såvida inte lagen kräver det.


Få 10% RABATT