Fri frakt från 499kr Diskreta paket Faktura och Kortbetalning från KLARNA
OBS Något längre leveranstid pga. lagerflytt

Hon fick orgasm flera gånger

Orgasmen vill aldrig sluta

Ibland får vi in kunder som har gjort recensioner och berättar om sina upplevelser av en sexleksak som de köp här på Sexleksaker Outlet. En del är så bra så att vi gärna vill dela med oss till alla som läser och kikar runt bland alla våra inlägg och texter. En av våra kunder hade provat The SheGasm som är sexleksak som ger klitoris stimulans med hjälp av en modern lufttrycksteknik. Om ni känner till populära Womanizer så kan man lite förenklat säga att The SheGasm är en liknande sexleksak. Principen är den samma som med Womanizer, med hjälp av ett lufttryck så skapas en väldigt behaglig massage för klitoris. Helt enkelt så sätter man ett munstycke på klitoris och trycker på en knapp så startar maskinen som med hjälp av vakuum och tryck ger en unik massage som ganska snabbt för de flesta slutar med en stark orgasm. Så här berättade en av våra kunder om sin upplevelse.

Se alla våra vuxenleksaker här

Jonna berättar om The SheGasm

Jag hade hämtat mitt paket på ICA butiken nära där jag bor. Kände mig lite busig när jag gick där med mitt paket och kunde inte låta bli att känna mig lite lustfylld när jag gick där och bara jag visste vad som fanns i paketet. När jag kom hem tog jag en dusch, tände lite ljus och fick en skön stämning i rummet. Visste inte riktigt vad jag kunde förvännta mig av det jag hade i mitt paket men kände mig väldigt ivrig när jag rev upp paketet för att se vad denna lilla makapär skulle kunna göra. Fick fibbla lite batterierna och testade så att den fungerade, skruvade lite på knapparna för att se så den fungerade som den skulle vilket den gjorde. Hmmm den ser lite märklig ut och jag kunde inte låta bli att fundera på om denna verkligen skulle fungera. För säkerhets skull så la ag mig bekvämt och började smeka mig försiktigt med fingrarna. Kände sakta hur jag blev våt och hur enkelt fingrarna började glida över klittan, kåtheten började jaga runt i kroppen på mig och tänkte att nu kanske jag skulle ta och testa sexprylen innan det är för sent :). Jag placerade munstycket över min redan våta klitoris, det glattde runt lite för att jag redan var våt men när jag satte på den så fäste den direkt. Pulser och ett sugande greppade tag i min klitta och det kändes riktigt skönt. Det som är bra är att man slipper göra egna rörelser, och när jag skruvade på hjulet som reglerar olika pulser och intensitet så nästan vred jag mig i sängen med tjut. Den arbetade frekvent och intensivt jag kände hur den drev mitt klimax snabbt uppåt. jag försökte hålla emot orgasmen men kunde tillslut inte stå emot, jag kom riktigt hårt men lät den ligga kvar på klittan och kom två gånger till. Helt utmattad somnade jag tillsammans med min nye bäste vän, älskade den.

/Jonna

The Shegasm en klitoris vibrator som ger starka orgasmer

The SheGasm på Sexleksaker Outlet köper ni här

Dela med dig du också av dina sex upplevelser

Vi tycker det är kul att få höra hur du tyckte sexleksaker var du köpte så tveka inte från att skicka in dina recensioner och berättelser. Du kan ge produkter recensioner eller så kan du skicka en längre berättelse om dina sex äventyr till oss direkt så publicerar vi det på vår blogg. Det är kul för andra att både få veta vad du tyckte och höra din sexiga story om hur du hade det skönt på egen hand eller tillsammans med någon annan.

HÄR HITTAR DU ANDRA KLITORIS SEXLEKSAKER

0 kr
Slutsåld


← Äldre inlägg Nyare inlägg →