Varukorg
✓ Outlet priser ✓ Diskreta paket ✓ Snabb leverans

Recension av Francesca

Recension av Feranti Pussy Cat Jungle Joy

I en av våra leverantörers tidningar kunde vi läsa en recension av 33-åriga Francesca. Vi vill gärna dela med oss av denna recension som kanske kan bli inspiration till ert nästa val av en sexleksak.

recension av bullet vibrator set

Köp denna sexleksaken här

Så här skriver Francesca

Feranti Pussy Cat Jungle Joy Vibe som jag testade bjuder på dubbel glädje eftersom den både med sin snygga design och fina låda som den kommer i och att den dessutom innehåller två leksaker. Den trendiga uppsättningen från Rocks-Off innehåller en RO-80mm bullet och en RO-160 mm vibrator, båda i färgen ’I Luv It Leopard’. Jag gillade omedelbart tanken på den här uppsättningen, eftersom det ger mer lek möjligheter; Liten, diskret stimulering eller större, för djupare vibbar. Vid första intrycket kända man direkt att detta varriktigt bra kvalitetsprodukter och jag var ivrig att få dem att få sätta igång direkt! Den mindre bullet vibratorn har 7 vibrations inställningar, den större har 10 vibrationsfunktioner, så valmöjligheter var det ingen brist på. Först använde jag och min partner RO-80mm vibratorn för lite att få ett skönt förspel. Det kan kännas lite petit, men är garanterat kraftfullt! Eftersom denna design är så liten och kompakt kan du även använda den under samlag, enkelt glider den in så du kan njuta av vibbarna, samtidigt som du njuter av din partner. Det var riktigt bra och min partner älskade att se mig extra nöjd.

Den större RO-160mm vibratorn bestämde jag mig för att testa själv. Den har en klassisk form och bjuder på kraftfull stimulation precis där du vill ha det. fast jag måste erkänna att det blev ännu bättre när min partner hoppade in tillsammans med den lilla och lät den spela över min kliotirs samtidigt som jag hade den större i mig med vibrationerna på fullt varva, vilket klimax det blev.

Jag blev ett stort fan av denna Pussy Cat Jungle Joy, ett set som blir en underbar present till dig själv, eller till din älskade.

Skriven av;

Francesca (33)