Fri frakt från 499kr Diskreta paket Faktura och Kortbetalning från KLARNA

Pride dildo en dildo i toppklass

Pride dildo en dildo som fick många poäng

Den penisformade dildon Pride Dildo fick gå igenom en av Lustfyllts svåra och gedigna tester och trillade ut som en riktig högpoängare, hela 85% fick den som slutsummering. Så här skriver Lustfyllt i korta drag om Pride Dildo.

Om Pride Dildo i Lustfyllt

Pride Dildo är en silikon dildo med formerna av en penis. Som namnet pride skvallrar om så kommer den i regnbågens härliga färger, har ett omskuret ollon och en pung. Man får den levererad i en stilren vit förpackning och genom en genomskinlig del kan man se dildon.

Hur kändes Pride Dildo

Enligt Lustfyllts test person så var det en skön känsla när man tog den i handen, styv men ändå flexibel. Hårdheten i Pride Dildo var något hårdare än ett riktigt stånd och formen var väldigt realistisk. Dildon som testades var 20 cm lång och hade en omkrets på 14 cm, en storlek som gillades. Den har en sugkopp i ena änden som går att fästa på golv och andra plana ytor, och den går även att fästa på strap-ons för er som gillar det. Så här skriver man på Lustfyllt om själva testen då man använde dildon;

"5 minuter senare hade jag kommit en bra bit in i min lustfyllda stund och jag kunde då hantera hela dildons längd! Längden är verkligen helt perfekt för mig – kunde inte varit bättre! Jag kan inte säga att alla vener och andra detaljer på dildons kropp kändes av under min lustfyllda stund, men Pride Dildo gav mig ändå en underbar uppfylld känsla. Efter ytterligare fem minuter kände jag mig lite upprymd och bestämde mig därför att fästa dildon på väggen som min säng står intill. Sugproppen fastnade bra på den tapetserade väggen och efter lite höjdkorrigering kunde jag backa min bakdel mot väggen och låta Pride Dildo glida in bakifrån – en vinnande ställning! Efter några stötar kunde jag inte hålla tillbaka orgasmen längre. Precis innan orgasmen slog ut i full blom släppte jag vibratorn och lät dildon ta mig den absolut sista millimetern. Efter att vågorna av njutning lagt sig sjönk jag ner på mage i sängen, rätt utmattad och aningen svettig."

HÄR KAN NI LÄSA HELA REPORTAGET PÅ LUSTFYLLT

Pride dildo en dildo i toppklass

Bilderna är hämtade från Lustfyllt och deras reportage

KÖP PRIDE DILDO HÄR

Dildo på Sexleksaker Outlet

Här på Sexleksaker Outlet har vi ett riktigt stort och brett sortiment med dildos. Med ett av Nordens största sortiment kommer ni garanterat hitta er favorit och dessutom till ett riktigt bra pris. Vi har dildos som sprutar, realistiska dildos, dildo med häftig design, här finns allt du kan önska dig. Vill du se alla våra dildos så kan du hitta dessa sexleksaker via länken -Köp en dildo← Äldre inlägg Nyare inlägg →